Zoekt u een oplossing voor een verpakkingsgerelateerd vraagstuk?

Wilt u niet alleen maar praten over resultaat - maar ook echt resultaat behalen? Pakxo helpt organisaties bij verpakkingsgerelateerde vraagstukken op het gebied van procescreatie, verpakkingsoptimalisatie en implementatie.

Werkwijze

Procesgeoriënteerd en oplossingsgericht 

Als 'systeemdenker' kijk ik altijd naar het grotere plaatje. Een verpakking staat nooit op zichzelf. Het gaat om de verbinding en aansluiting tussen disciplines, technologieën en oplossingen. Eigenlijk alles rondom de verpakking. Dat hele proces bepaalt uiteindelijk de kwaliteit en welke optimalisatieslagen er gemaakt kunnen worden.

Analytisch en integer

Ik haal de onderste steen boven en mensen die met mij werken weten dat ik eerlijkheid en integriteit hoog in het vaandel heb staan. Vanuit de functionaliteit onderzoek ik de mogelijkheden om van daaruit voorstellen te doen voor een optimale procesinrichting en verpakkingskeuze. Dat staat los van het persoonlijke; het zorgt voor relativering en objectiviteit. 

Solide en inhoudelijk

Ik ga niet af op een mening of een onderbuikgevoel. Als iemand het heeft over “heel veel transportschade” wil ik dat inhoudelijk onderbouwd zien. Klopt het? En zo ja, waar ligt dat dan aan? Daarvoor is het belangrijk om in de hele keten te kijken; niet alleen naar de partij, die verantwoordelijk is voor de levering. 

Wilt u kennismaken?