Pakxo voor de gehele industriële verpakkingsindustrie

'Ik vertolk de vraag achter de vraag om altijd met de meest passende oplossing te komen om die vraagstukken op te lossen.'

Over Pakxo

In essentie is alles terug te voeren op de functionaliteit en ontwerp van verpakkingen. Op dat snijvlak ben ik nagenoeg al mijn hele leven actief en dit loopt als een rode draad door mijn opleidingen, bedrijfs- en ondernemerskeuzes. Ik houd ervan om toepassingen te onderzoeken en te challengen. Letterlijk en figuurlijk out of the box denken, waarbij ik zelfs de box in twijfel trekt. Het gaat mij om functionaliteit in de meest pure en elementaire vorm. Wat moet het doen? Wat zijn de kwaliteits- en veiligheidseisen? En wat betekent dat voor het verpakkingsontwerp en de procesinrichting? 

Pakxo vertolkt de vraag achter de vraag om altijd met de meest passende oplossing te komen om die verpakkingsvraagstukken op te lossen. Deze kern van waarde komt op heel veel plekken tot zijn recht; bij multinationals in de food en non-food sector tot kleinere bedrijven. Oftwel voor de gehele industriele verpakkingsindustrie.

meer informatie
Wat kunnen wij voor u betekenen?

Heeft u een verpakkingsvraagstuk? Neem vrijblijvend contact op.