Over mij

Mag ik mij voorstellen?

Ik ben Gerben Vermeer. Na mijn studie Industrieel Product Ontwerpen is bij Topa Instituut de basis gelegd voor mijn kennis van transportverpakkingstesten en het ontwerpen van verpakkingen voor verschillende industrieën. Voor een brede klantportfolio heb ik een diversiteit aan verpakkingsvraagstukken opgelost.

Na deze inzet voor de food, non-food, electronica en farmaceutische industrie ben ik overgestapt naar de klantzijde. Als manager Packaging & Design bij PPG Coatings (o.a. bekend van Histor, Sigma en Rambo) ondersteunde ik de marketingafdeling op het gebied van verpakken bij de introductie van nieuwe producten. 

Van start met Pakxo

In 2012 heb ik de stap gezet naar zelfstandig ondernemerschap en dit 'verpakt' onder de naam Pakxo. Sindsdien zet ik mij als zelfstandig en onafhankelijk verpakkingsengineer met expertise op het gebied van procescreatie, verpakkingsoptimalisatie en implementatie in voor industrie-georiënteerde bedrijven, waar verpakkingen een grote rol spelen in het primaire proces (elektronica, voedingsmiddelen, farmacie, meubels, etc). Veelal multinationals, maar ook kleinere bedrijven die een verpakkingsvraagstuk hebben behoren tot mijn klantenkring.